Hjerteredder_2022_Banner_1024x500px

ÅRETS HJERTEREDDER 2022

Afstemning og kåring af Årets Hjerteredder 2022
Det er læserne af Hjerteforeningens medlemsmagasin, Hjerteliv, besøgende på Hjerteforeningens hjemmeside og følgere på Facebook, som vælger Årets Hjerteredder 2022. Den redning, der opnår flest stemmer, modtager den ultimative hyldest ved Hjertegalla.

Afstemningen er nu slut, og du kan se, hvem der bliver Årets Hjerteredder på lørdag den 17. september i Hjertegalla, der sendes kl. 20.55 på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Tre menneskers hjerte holdt op med at slå – og tre exceptionelle og modige redninger fik dem tilbage til livet
Et dommerpanel har valgt at nominere nedenstående tre redninger blandt i alt 35 indstillinger til Årets Hjerteredder 2022, som Hjerteforeningen har modtaget.

 

1) 12-årige Emma bliver reddet af sin lærer og en klassekammerats mor

Emma er på vej på studietur til Bornholm sammen med sin 6. klasse, da hun pludselig får hjertestop. Heldigvis er Emmas lærer og en klassekammerats mor hurtigt hos hende og får givet hende førstehjælp.

Læs artikel om redningen og se rekonstruktionsfilmen nedenfor.

Play Video

2) Børnene får straks hentet hjælp, da 41-årige Malene får hjertestop

Oscar, Carl og Ingrid holder hovedet koldt, da deres mor får hjertestop. Børnene får hurtigt ringet 112 og får hentet naboerne Henrik og Marianne.

Læs artikel om redningen og se rekonstruktionsfilmen nedenfor.

Play Video

3) Janes 8-årige børn reagerer lynhurtigt, da mor får hjertestop

Da 48-årige Jane får hjertestop, holder de 8-årige tvillinger Christian og Stella hovedet koldt og får med det samme ringet til Ann-Mari, Christians vens mor, samt hentet overboerne Julie og Benjamin.

Læs artikel om redningen og se rekonstruktionsfilmen nedenfor.

Play Video

Årets Hjerteredder støttes af Østifterne