DGI - Hjertestarter

GIV LIV I FORENING

Giv Liv i Forening er et partnerskabsprojekt mellem Hjerteforeningen, Østifterne og Danmarks næststørste idrætsorganisation, DGI. Partnerskabsprojektet udbreder gratis Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning blandt DGI’s mange frivillige og medlemmer.

Vi skal redde flere liv i Danmark. Vi skal turde træde til og handle, hvis vi er vidner til et menneske med hjertestop. Derfor skal flere danskere have viden om genoplivning – det gælder også i idrætslivet!

Ambitionen er, at undervisning i genoplivning skal være et naturligt opmærksomhedspunkt i DGI blandt idrætsforeningerne/-klubberne og at Hjerteredderkurser – 30 minutters intro i genoplivning er et integreret tilbud til medlemmer og frivillige.

Det fælles projekt har fået bevilget 11,5 millioner kr. af Østifterne. Projektet gennemføres i perioden 2019-2023. Læs mere om partnerskabet HER.

TILMELDING

Læs mere og tilmeld jer et gratis introkursus i genoplivning HER.

Læs mere om instruktøruddannelsen og tilmeld dig HER.

DGIs Hjerterum

DGI'S HJERTERUM

Besøg Hjerterummet ved DGI’s stævner! Hjerterummet er Hjerteforeningens, Østifternes og DGI's fælles rum, hvor partnerskabet om udbredelse af viden om genoplivning i idrætten bliver synligt ved DGI’s mange events og stævner.  

DGI-værter står sammen med Hjerteforeningens instruktør klar i teltet til en snak med børn og voksne om hjertestop og genoplivning – og du kan afprøve genoplivning på en dukke. Du kan også tilmelde dig et Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning.

Ved spørgsmål til Hjerterummet, kontakt projektleder ved DGI Kirstine Boderskov via kirstine.boderskov@dgi.dk.

oestifterne-logo
dgi_logo_rgb_sort