Bestil gratis kursus!

Kan du samle en gruppe på min. 5 personer? Så kan I bestille et Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning. Instruktøren kommer til jer!

HJERTEREDDERKURSUS – 30 MINUTTERS INTRO I GENOPLIVNING

Kan du samle en gruppe på min. 5 personer over 12 år, der ønsker at deltage i et Hjerteredderkursus - 30 minutters intro i genoplivning? Så tilbyder vi, at instruktøren kommer til jer.

Kursets varighed på blot 30 minutter betyder, at det nemt kan passe ind i mange situationer; fx frokostpausen, familiefødselsdagen, ven/venindeaften, bestyrelsesmødet, træning i din sportsklub. Tilmeld derfor dig og dine kolleger, naboer, familie, venner, holdkammerater mm.

Der kan maksimalt være 15 personer pr. instruktør/hold. Ved tilmelding af mere end 15 personer, vil vi dele jer op i flere hold fordelt på flere dage eller samme dag i direkte forlængelse af hinanden – alt efter jeres ønske.

Vi underviser ikke på folkeskoler. Vores introduktionskursus i genoplivning er ikke indholdsmæssigt målrettet til dette formål. For ønske om kursus i livreddende førstehjælp på folkeskoler, henviser vi derfor til Dansk Råd for Genoplivning: www.genoplivning.dk

Billede - bestil kursus - mindre format

Se to indslag om vores Hjerteredderkurser - 30 minutters intro i genoplivning her:

Samarbejdspartnere

Hjerteforeningen har udviklet introduktionskurset i samarbejde med Dansk Råd for Genoplivning og med økonomisk støtte fra Østifterne.

DRG_DK_Color (002)
oestifterne-logo

Online Hjerteredderkursus

– 30 minutters introduktion i genoplivning.

Onlinekurset er gratis.

Læs mere

FAKTA

Ca. 5000 danskere får hvert år hjertestop udenfor hospital. Heraf overlever 16 procent. Overlevelsen kan øges til op til 50-70 procent, hvis der handles hurtigt og med brug af en hjertestarter.