Nominerede_984x656

STEM PÅ ÅRETS HJERTEREDDER 2021

Tre menneskers hjerte holdt op med at slå – og tre exceptionelle og modige redninger fik dem tilbage til livet

Et dommerpanel bestående af Mads Volck, redaktør på TV 2, Freddy Lippert, direktør for den præhospitale virksomhed i Region Hovedstaden, Lars Suhr Olsen, direktør for Østifterne, og Anne Kaltoft, som er adm. direktør i Hjerteforeningen, har valgt at nominere nedenstående tre redninger blandt i alt 47 indstillinger til Årets Hjerteredder 2021, som Hjerteforeningen har modtaget.

 

1) Mor redder lille Huxis liv
Natascha Zarp-Andersen redder sin 4-årige søn Huxi, da han en skøn forsommerdag i haven får hjertestop efter en tur i trampolinen.

Læs artikel om redningen her

 

2) Cebastian er her stadig takket være tre forbipasserende
Whillams nødråb og tre forbipasserende: Alma Palic, Louise Rasmussen og Patrick Schmidt Hansen redder Cebastian Mogensen, da han efter en løbetur med sønnen Whillam på 11 år pludselig falder om i indkørslen med hjertestop.

Læs artikel om redningen her

 

3) Kæresten og svigermor giver Jeppe livreddende førstehjælp
Kæresten, Anne Sofie Balleby, og svigermoren, Marianne Balleby, redder Jeppe Mikkelsen på 25 år, da han falder om i en hotelseng med hjertestop.

Læs artikel om redningen her

 

Afstemning

Det er læserne af Hjerteforeningens medlemsmagasin, Hjerteliv, besøgende på Hjerteforeningens hjemmeside og følgere på Facebook, som vælger Årets Hjerteredder 2021. Den redning, der opnår flest stemmer, modtager den ultimative hyldest ved Hjertegalla, som bliver sendt på TV 2 CHARLIE/TV 2 PLAY lørdag den 13. marts kl. 20.55.

Stem på Årets Hjerteredder 2021 inden onsdag den 10. marts kl. 12.

Nominerede_984x400

Beklager, denne formular er ikke længere tilgængelig.

Årets Hjerteredder støttes af Østifterne