Bestil Hjerteredderkursus - 30 min intro i genoplivning

Gør en forskel for dine medarbejdere i dag!

Pris: 1.995 kr. excl. moms.

Det varer kun 30 minutter

Instruktøren kommer til jer

Indtægten sikrer, at vi fortsat kan levere let tilgængelig viden om genoplivning til alle borgere i hele landet

Vi kan også undervise på engelsk 

Min. 5 og max. 15 deltagere pr. kursus

Vi sender personlige kursusbeviser til alle deltagere

Om prisen

Fra april 2023 er prisen for ét hjerteredderkursus for virksomheder og offentlige arbejdspladser 1995 kr. excl. moms.

Hjerteforeningen har en ambition om, at alle danskere bør sikres viden om genoplivning og hjerteforening. Undersøgelser peger på, at blot 1 ud af 4 danskere føler sig klædt på til at træde til i en genoplivningssituation.

Hjerteforeningen vil derfor gerne kunne fortsætte med at tilbyde gratis kurser til alle private borgere. Det kan vi fordi vi har et stort korps af frivillige certificerede instruktører, og fordi Hjerteforeningen sikres indtægt til drift og administration af Hjerteredderkurserne.

Forskning peger på, at Hjerteforeningens Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning er det hurtigst voksende tilbud i livreddende førstehjælp i Danmark. Det er også et kursus, der i særlig grad når den ældre målgruppe sammenlignet med øvrige tilbud. Denne vigtige rejse, vil Hjerteforeningen gerne fortsætte.

Tilmelding og kursusbevis

Når I har udfyld og sendt skemaet vil I indenfor 2 uger automatisk blive kontaktet af vores frivillige instruktør. I få tilfælde, kan der gå op til en måned.

Såfremt I ønsker et kursus med meget kort varsel, kan I kontakte Hjerteforeningens Giv Liv team direkte på mail: givliv@hjerteforeningen.dk – og vi vil forsøge at finde en instruktør til jer.

Hvis I tilmelder flere end 15 deltagere til et kursus, vil I automatisk blive delt op på flere hold. Kurserne kan afholdes samme dag i forlængelse af hinanden eller over flere dage. Dette aftales direkte med instruktøren.

Det er vigtigt, at alle deltagere registreres med navn og e-mail adresse. Dermed har vi mulighed for at fremsende et personligt kursusbevis, informere alle deltagere om kurset, og vi kan modtage feed-back fra deltagerne. Brug og behandling personoplysninger fremgår af tilmeldingsskemaet og efterfølgende mails til jer.

 

Betaling

I vil modtage en faktura fra Hjerteforeningen, når kurset er afholdt. Betaling skal være gennemført senest 2 uger efter modtagelse af faktura.

 

Forretningsbetingelser

Hjerteforeningens instruktør kommer ud til deltagerne på den ønskede adresse, såfremt der er samlet en gruppe på min. 5 og max. 15 deltagere, som er det antal ét kursus dækker.

Alle vores instruktører er frivillige, som bruger deres fritid på at undervise. Det frivillige aspekt betyder dog også, at der kan forekomme et par ugers ventetid, inden I bliver kontaktet af en instruktør.

Efter endt kursus vil alle deltagere modtage en mail med et kursusbevis for deltagelsen på kurset.

Find forretningsbetingelserne her.