Tak for din tilmelding 

Tak for din tilmelding som frivillig instruktør ved Hjerteforeningen! Det glæder os, at du vil hjælpe Hjerteforeningen med at sikre flere danskere viden om, hvordan man skal træde til og handle ved et hjertestop.

Du vil inden længe modtage yderligere svar med information om plads på den ønskede dato. Hvis der ikke allerede er oplyst om venteliste på datoen, vil du med stor sandsynlighed få plads. Vi tilbyder fortrinsvist pladser til deltagere, der bor inden for en radius à 100 km fra kursusstedet - hvis vi har ledige pladser, kan du dog alligevel blive tilbudt en plads.

 

Vær opmærksom på, at din deltagelse i kurset forudsætter, at du:

  • Er i god fysisk form og kan se dig selv på et fysisk og mentalt krævende kursus, hvor du en stor del af tiden sidder på knæ og øver hjertemassage
  • Kan se dig selv i en undervisningssituation, hvor du kort, skarpt og præcist videreformidler viden og budskaber fra instruktøruddannelsen

 

Frivilligaftale

Din opgave som frivillig instruktør omfatter nogle konkrete rammer og aftaler, som fremgår i en Frivilligaftale mellem dig og Hjerteforeningen, og som du kan læse her. Vi anbefaler, at du allerede nu læser denne, så du er indforstået med opgaven – hvis du ikke er indforstået, kan du afmelde din tilmelding ved at skrive til Anne Sofie Dons Christensen achristensen@hjerteforeningen.dk

 

Samtykke om børneattest

For at kunne fungere som frivillig instruktør for Hjerteforeningen, skal vi indhente en børneattest på dig. Du vil derfor modtage en mail, hvor du skal give samtykke til følgende:

Jeg er orienteret om, at min børneattest skal indhentes af Hjerteforeningen, da jeg skal beskæftiges som instruktør i Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning.
Jeg giver hermed mit samtykke til, at Hjerteforeningen anvender mit navn og CPR-nummer til at indhente en børneattest fra politiets kriminalregister, og at mit navn og CPR-nummer i den forbindelse videregives til politiet.
Jeg er orienteret om, at politiet sender en anmodning om samtykke til indhentning af børneattesten til min digitale postkasse, og at jeg derfor skal have NemID, oprette en digital postkasse (e-boks) og acceptere post fra det offentlige via www.nemid.nu/dk-da/ og www.e-boks.dk.

Jeg er orienteret om, at jeg har 14 dage til at afgive mit samtykke til indhentning af børneattesten til politiet, når anmodningen om samtykke kommer i min e-boks.

Læs mere om Hjerteforeningens behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder på www.hjerteforeningen.dk/persondata

 

Med venlig hilsen

Giv Liv teamet, Hjerteforeningen

Email: givliv@hjerteforeningen.dk

Telefon: 2857 1489