Hjertesikker zone

Bliv hjertesikker zone

- Og vær med til at sikre, at den nødvendige hjælp altid er indenfor rækkevidde, når behovet for akut hjælp opstår.

Som Hjertesikker Zone vil I:
- Bidrage til at flere danskere kan overleve et hjertestop
- Skabe øget tryghed lokal
- Modtage en pakke med materialer til synliggørelse af zonen
- Blive markeret på landkortet over Hjertesikre Zoner i Danmark klik her

Jo flere Hjertesikre Zoner, der etableres i Danmark, des større bliver chancen for at overleve et hjertestop uden for hospital.

Vi har derfor også brug for jer som Hjertesikker Zone! En Hjertesikker Zone er et afgrænset område, som fx en virksomhed, en lufthavn, et fitnesscenter, et idrætsanlæg, et museum eller en grundejerforening, der har implementeret de anbefalede tiltag, som eksperterne anbefaler for, at man kan øge chancen for, at en person overlever et hjertestop i deres zone. Læs mere om Hjertesikker Zone – og om hvordan man bliver Hjertesikker Zone her

Bestil et Hjerteredderkursus
Med et Hjerteredderkursus – 30 minutters intro i genoplivning lever du op til zonens krav om uddannelse i livreddende førstehjælp.

Hjertesikker Zone er et koncept fra Dansk Råd for Genoplivning, en nonprofitorganisation, som arbejder for, at flere overlever hjertestop i Danmark. Hjertesikker Zone er et samarbejde med Hjerteforeningen, Brancheforening for Hjertestartere, TrygFonden og de præhospitale direktioner.

Kontakt os på hjerteredder@hjerteforeningen.dk hvis du har spørgsmål til hvordan vores hjerteredderkursus kan understøtte kravene til jeres hjertesikre zone.