Skip to content

SAMARBEJDSPARTNERE

Hjerteforeningen har en række  samarbejdspartnere, der bidrager aktivt i udbredelsen af kendskabet til, hvordan man yder genoplivning. Vores samarbejdspartnere er med til at sikre, at langt flere danskere kan og tør træde til, hvis en person får hjertestop uden for hospital.
Samarbejdsparterne får uddannet en stor gruppe af deres medarbejdere eller medlemmer til instruktører, så de kan udbyde introkurser i genoplivning til alle medarbejdere, medlemmer eller personer i deres eget netværk. 

"I ISS vil vi gerne være med til at redde liv. Vores medarbejdere servicerer vores kunder på deres faciliteter og er dermed til stede mange steder over hele landet. Vi ønsker, at vores medarbejdere aktivt kan bidrage til at redde liv, hvis situationen opstår. Derfor tilbød vi et instruktørkursus i genoplivning, hvor mange medarbejdere valgte at deltage. De fik to dages undervisning af Hjerteforeningens dygtige og engagerede instruktører, og vi har fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som føler sig godt klædt på til at undervise deres kolleger i at redde liv"

ISS Facility Services A/S

 

logo
DGI logo
sund-danmark
kfumspejderne-logo-sort
ISS logo
natteravnene-logo-gul-sort
virksomhed_forside

VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE

Mange virksomheder har en hjertestarter hængende og det er selvfølgelig vigtigt, at alle medarbejdere har viden om - og tør handle i tilfælde af et hjertestop på arbejdspladsen.

Et introkursus varer kun 30 minutter og kan derfor nemt passes ind i arbejdstiden.

Virksomheder kan vælge at få uddannet  instruktører blandt egne medarbejdere. Det tilbyder vi helt gratis. Dermed kan virksomhedens egne instruktører systematisk undervise øvrige medarbejdere i basal genoplivning og brugen af en hjertestarter.

Virksomheder kan også vælge at få et gratis besøg af vores instruktører, som kan undervise ansatte i genoplivning på 30 minutter. I så fald skal tilmeldingen ske via "bestil kursus" på hjerteredder.dk.

Hvis din virksomhed er interesseret i at få uddannet egne instruktører i genoplivning, kontaktes Hjerteforeningens Giv Liv team.